COMPLIANCE

Humanitair werk doen is een voorrecht. Het hooghouden van onze goede naam is daarbij essentieel. Op deze pagina vindt u alle relevante keuringen waar wij aan voldoen en organisaties waar we bij aangesloten zijn.

Goede Doelen België

Goededoelen.be is een website van de Koning Boudewijnstichting.

Doelstellingen: visibiliteit, transparantie en inspiratie voor goede doelen
Goededoelen.be is een website over goede doelen, die kadert in het Observatorium van de verenigingen en stichtingen.

VEF-AERF

VERENIGING VOOR ETHIEK IN DE FONDSENWERVING – De toekenning van het VEF-label houdt in dat al onze donateurs, medewerkers en personeelsleden minstens jaarlijks op de hoogte worden gehouden van wat er met de ingezamelde fondsen gebeurt.

Transnational Giving Europe

Transnational Giving Europe is een netwerk van prestigieuze filantropische instellingen die internationaal samenwerken om donaties aan goede doelen in Europa te bevorderen en omvat 21 landen. Door partner van het netwerk te zijn, kunnen non-profitorganisaties in België geld inzamelen in het buitenland, waardoor de fiscale barrières die nog steeds bestaan in Europa worden overwonnen. Meer leden in verschillende landen betekent meer mogelijkheden voor internationale donaties waardoor meer mensen kunnen worden geholpen.

Webwinkelkeur

De WebwinkelKeur staat voor een betrouwbare en klantvriendelijke webwinkel. Wij voldoen aan de strenge eisen van WebwinkelKeur. Onze identiteit is gecontroleerd en het staat iedere klant vrij een klantbeoordeling te plaatsen welke onafhankelijk gemodereerd wordt door WebwinkelKeur.

Verantwoorde productie

Wij schenken uitsluitend producten die grondig getest zijn voor langdurig gebruik. Wij produceren in partnerfabrieken die wij jaarlijks bezoeken. Onze strenge controle draagt eraan bij dat de producten van 168 Million duurzaam zijn.

Kwaliteitsinspecteur

Jaarlijks reizen onze kwaliteitscontroleurs naar partnerfabrieken om een controles uit te voeren.

Opleiden productiemedewerkers

Aan de productieband werken collega’s die door ons zijn ingewerkt en onze standaarden kennen.

Volledig transparant

Transparantie is onze prioriteit. Onze donoren, partners en supporters moeten altijd weten waar giften naartoe gaan en hoe het werk voor mensen in nood verloopt.